15 mars 2021

Diabetestrampet 7-16 maj

DELTA I DIABETESTRAMPET PÅ HEMMAPLAN OCH STÖD DIABETESFORSKNINGEN!

Diabetestrampet är ett sätt för hela Sverige att röra på sig och samtidigt göra en insats för diabetesforskningen. Vare sig du väljer att cykla 2 eller 10 mil, bidrar du till Team Diabetes Riders insamling till Barndiabetesfonden och Diabetesfonden. Loppet är virtuellt och du kan cykla när och var du vill mellan 7-16 maj. Det går även att dela upp sträckorna på flera dagar om du vill.

Alla som är anmälda och slutför sitt lopp är med i utlottningen av fina priser från Cykloteket och Bergs Gård i Trosa!

Diabetestrampet

Genom RaceONE appen kan du följa och heja på andra deltagare. Anmälan är öppen fram till den 16/5. Anmälningsavgiften är 150 SEK, varav 115 SEK går i lika delar till Barndiabetesfonden och Diabetesfonden.

För medlemmar är startavgiften 100 SEK. Inte medlem än? Det går att teckna medlemskap i Team Diabetes Riders för 2021 (100:-) vid anmälan. Det är finns även möjlighet att lämna en donation vid anmälan om man tex inte önskar medlemsrabatten utan vill att mer pengar skall gå till forskningen i stället.

Dela gärna eventet med så många som möjligt så vi får många som är med och därmed mer pengar till diabetesforskningen! Anmäl dig redan nu på:

Eller direkt i RaceOne appen som finns att ladda ner på Google Play och App Store.

Google Play Downloadknapp
App store downloadknapp